Oui, wij zijn er dol op. Nieuwe ideeën, verrassingen en heel veel geluksmomentjes. Alles om jou te laten genieten, van alles wat goed voelt.
-
Market Food Group en Albron introduceren vernieuwde versie van bakkerij concept Le Perron
Le Perron, het Nederlandse concept gespecialiseerd in ambachtelijk brood, heeft zich op meerdere plekken in binnensteden jarenlang bewezen.
-
Over Brood & Spelen gesproken…
De ingrediënten haver, lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en maanzaad hebben namelijk een positieve werking op onze gezondheid. Lees hieronder waarom deze ingrediënten zo goed voor ons zijn:
-
Liefde gaat door de maag
Vanaf 14 februari geven we maar liefst 5 x Valentijnsontbijtjes weg voor de liefste stelletjes van Le Perron! Je doet mee door ons te vertellen waarom jij en jouw partner zo’n lekker ontbijtje verdienen.
-
Haver, dat is pas krachtvoer!
Ons Pain Medaille bevat diverse soorten pitten, zaden en granen. Een van deze bijzondere granen is haver. Lees hieronder waarom haver zo bijzonder is en wat voor positieve effecten het kan hebben op jouw lichaam!
-
Nieuw jaar, nieuw brood!
Klaar voor een jaar gevuld met broodinspiratie? In 2018 nemen we je mee in het beste en lekkerste wat onze Boulanger te bieden heeft. Hoe? Elke maand één speciaal brood, met receptinspiratie, tips-and-tricks en meer.
-
Pepernoten bakken!
Verwarm de oven op 170 graden. Roer het zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, koek- en speculaaskruiden en het zout door elkaar in een kom. Voeg de koude boter en de melk toe en kneed dit tot een stevige bal.
-
De kracht van pompoenpitten
Pompoenpitten dienen vaak als mooie decoratie op het brood, krokante bite op de korst of natuurlijk als heerlijke smaakcombinatie. Maar wist jij dat deze kleine pitjes ook erg goed voor je gezondheid zijn?
-
De oorsprong van stokbrood
Hoe het witbrood stokbrood werd? Men vond het namelijk lekker om in een hap zowel het zachte kruim als de krokante korst te proeven. En dat kan alleen bij een brood in de vorm van een stok, lang en smal.
-
Jambon Magnifique
De Jambon Magnifique is één van de persoonlijke favorieten van onze Le Perron Boulanger. De zoutige Prosciutto Crudo combineert fantastisch met het frisse/romige karakter van de bieslookroomkaas.